matrix14xxx Napisano 20 Lipiec 2018 Share Napisano 20 Lipiec 2018 Zalecam na początek obejrzeć film Skarb". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Lipiec 2018 Share Napisano 20 Lipiec 2018 Prujcie koparką itp. Skoro tam macie schowany skarb, to po znalezieniu słoika wybudujecie sobie nowy dom, po co wam staroć z zawilgotniałą piwnicą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Lipiec 2018 Share Napisano 21 Lipiec 2018 Chalupa w jakim regionie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agora6 Napisano 21 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2018 Film Skarb oglądałam,uwielbiam polskie stare komedie.Oczywiście z przymrużeniem oka napisałam skarb😉moi dziadkowie nie byli zamożni ale coś tam może i schowali. W tamtych czasach troszkę złota i jakieś kolczyki to już był majątek który poprostu musieli skrycie przed rewizjami. ..Koparka? Raczej myślałam o delikatniejszym sprzęcie. ..ja w tym domu mieszkam. Jest 2-piętrowy .Nie sądzę żebym za znalezisko w piwnicy stać mnie było na metr mieszkania w mojej okolicy....jestem z Warszawy.Piwnica troche zawilgotniala ale nie to zeby w niej woda stala☺poprostu male purchelki sie porobily i lekko kruszy sie tynk przy podłodze ale nie zeby od razu koparka i po chalupie😯Z ciekawości chciałam poszukać. .na forach gdzies czytałam ze jest jakiś sprzęt co wykrywa lukę w ścianie. ..to prawda.?Panowie mimo wszystko dziękuję za jakikolwiek odzew na moja wiadomość. 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Lipiec 2018 Share Napisano 21 Lipiec 2018 Ostatnio badalismy z kumplem piwnice w kamienicy z 31 na Wlochach.Smetkiem da rade obczaic sciany,odrozni kolor od stali.jakby cos za cegla to mysle ze by zlapal.Chcesz to mozna sie ustawic jak daleko nie jestDla czystej satysfakcji:)Ale jak sie uda znalezc to flaszka:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 17:55 21-07-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 22 Lipiec 2018 Share Napisano 22 Lipiec 2018 światłem ultrafioletowym poświeć po ścianie, zobaczysz różnicena zaprawie murarskiej. Powodzenia, stawiasz piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Lipiec 2018 Share Napisano 22 Lipiec 2018 agora6 sprawdź maila:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.