agnes113 Napisano 30 Czerwiec 2018 Autor Napisano 30 Czerwiec 2018 witam znalazłam taka łyżkę ale nie bardzo wiem o niej cokolwiek i zwracam się z prośbą o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam
honker Napisano 1 Lipiec 2018 Napisano 1 Lipiec 2018 cześć łyżka srebrzona. na trzonku pisane inicjały właściciela a ta owalna to punca producenta. Z tego zdjęcia nie do odczytania, jak ją odczytasz wrzuć w google to dowiesz się więcej o datowaniu pozd marek
agnes113 Napisano 1 Lipiec 2018 Autor Napisano 1 Lipiec 2018 Dziękuję Marku za odpowiedź, na punce u góry UTRACKI pod UTRACKI na środku jak by litera W , a na dole jest w AP 87:
agnes113 Napisano 1 Lipiec 2018 Autor Napisano 1 Lipiec 2018 Dziękuję Marku za odpowiedź , a w punce u góry jest wybite UTRACKI pod spodem po srodku wygląda na literę w ale nie jestem pewna a pod spodem w AP 87:
Pytanie
agnes113
witam znalazłam taka łyżkę ale nie bardzo wiem o niej cokolwiek i zwracam się z prośbą o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.