kameleon3333 Napisano 28 Maj 2018 Autor Napisano 28 Maj 2018 Witam.Wpadło mi w ręce coś takiego...Niestety nie mogę jednoznacznie jej zidentyfikować więc kieruję prośbę do Szanownych Kolegów o pomoc. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.Pozdrawiam
Sobiepan Napisano 4 Czerwiec 2018 Napisano 4 Czerwiec 2018 Zdejmowałeś ten pokrowiec? Mam kufer firmy Madler Koffer z przełomu XIX/XX i ma sporo znaków firmowych. Nawet te białe pasy w środku kufra mają wyhaftowaną nazwę producenta.
kameleon3333 Napisano 5 Czerwiec 2018 Autor Napisano 5 Czerwiec 2018 Na walizie, okuciach, paskach... nic, żadnych znaków, sygnatur, pieczęci itp. Na pokrowcu również z wyjątkiem napisów pokazanych na wcześniejszych zdjęciach nic nie stwierdzam. 😕
kameleon3333 Napisano 12 Czerwiec 2018 Autor Napisano 12 Czerwiec 2018 Widzę jednak że niestety pozostanie to chyba nierozwiązaną zagadką 🤔Jak myślicie w takim razie- czy wiązać tę walizkę w ogóle z wojskiem czy może jednak teaktować jako wesołą fantazję i twórczość własną?
kameleon3333 Napisano 28 Maj 2018 Autor Napisano 28 Maj 2018 Witam.Wpadło mi w ręce coś takiego...Niestety nie mogę jednoznacznie jej zidentyfikować więc kieruję prośbę do Szanownych Kolegów o pomoc. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.Pozdrawiam
Pytanie
kameleon3333
Witam.
Wpadło mi w ręce coś takiego...
Niestety nie mogę jednoznacznie jej zidentyfikować więc kieruję prośbę do Szanownych Kolegów o pomoc.
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.