lukasz2213 Napisano 6 Kwiecień 2018 Autor Napisano 6 Kwiecień 2018 Witam,czy możecie mi pomóc w identyfikacji munduru mojego pra-dziadka, (jedyne zdjęcie) Czy to jest Polski mundur kolejarski ??pozdrawiamŁukasz
lukasz2213 Napisano 6 Kwiecień 2018 Autor Napisano 6 Kwiecień 2018 Witam,czy możecie mi pomóc w identyfikacji munduru mojego pra-dziadka, (jedyne zdjęcie) Czy to jest Polski mundur kolejarski ??pozdrawiamŁukasz
magdamaciek Napisano 6 Kwiecień 2018 Napisano 6 Kwiecień 2018 Jest chyba raczej tej samej wielkości...
lukasz2213 Napisano 6 Kwiecień 2018 Autor Napisano 6 Kwiecień 2018 niestety, wyższej jakości nie ma, jedyna znana mi kopia tego zdjęcia, o pradziadku wiem niewiele. Zgodzicie się że symbol na kołnierzyku przypomina ten tutaj...https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum25/obraz_164.jpg
Edmundo Napisano 7 Kwiecień 2018 Napisano 7 Kwiecień 2018 Na polski to raczej nie wygląda tak bardziej na monarchię austro-węgierską ale pewności nie mam.
Pytanie
lukasz2213
Witam,
czy możecie mi pomóc w identyfikacji munduru mojego pra-dziadka, (jedyne zdjęcie) Czy to jest Polski mundur kolejarski ??
pozdrawiam
Łukasz
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.