Hebda Napisano 1 Kwiecień 2018 Autor Napisano 1 Kwiecień 2018 Przytargana przez Rabata ze śmietnika.Jest szansa ustalić od jakiego motorku?Nie wygląda na uszkodzoną ale też się nie znam:/numerów żadnych się nie dopatrzyłem,może robiona na zamówienie.Przedstawia jakąś wartość czy bardziej na żyletki?
Hebda Napisano 1 Kwiecień 2018 Autor Napisano 1 Kwiecień 2018 Przytargana przez Rabata ze śmietnika.Jest szansa ustalić od jakiego motorku?Nie wygląda na uszkodzoną ale też się nie znam:/numerów żadnych się nie dopatrzyłem,może robiona na zamówienie.Przedstawia jakąś wartość czy bardziej na żyletki?
Hebda Napisano 3 Kwiecień 2018 Autor Napisano 3 Kwiecień 2018 Czyli nic specjalnego.Pojdzie za pare zlociszy na Kole
Cyrograf15 Napisano 3 Kwiecień 2018 Napisano 3 Kwiecień 2018 Gdyby był wahacz to można by było myśleć o składaniu czegoś na tej ramie. Tak to wartość złomu.Wojtek
bsam20 Napisano 1 Kwiecień 2018 Napisano 1 Kwiecień 2018 Jakieś japońskie jednocylindrowe enduro. Wartość raczej złomowa.
Cyrograf15 Napisano 1 Kwiecień 2018 Napisano 1 Kwiecień 2018 Nie koniecznie Japonia, KTM przykładowo długo tak dokręcany tył ramy stosował.Wojtek
Pytanie
Hebda
Jest szansa ustalić od jakiego motorku?
Nie wygląda na uszkodzoną ale też się nie znam:/
numerów żadnych się nie dopatrzyłem,może robiona na zamówienie.
Przedstawia jakąś wartość czy bardziej na żyletki?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.