bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2018 Share Napisano 27 Grudzień 2018 Ja również ;)Silne parcie na szkło mają. No ale to w sumie chyba klasyka u typów ze stowarzyszeń wszelkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stug IV Napisano 10 Styczeń 2019 Share Napisano 10 Styczeń 2019 Chłopaki sprawiają wrażenie średnio rozgarniętych intelektualnie . Zdaję sobie sprawę , że formuły programów dzisiaj działają na zasadzie im głupszy tym lepszy" ale nie da się tego zwyczajnie oglądać . Widok gościa uzbrojonego w półmetrowej długości nóż przytroczony do pasa wywarł na mnie straszne wrażenie . Infantylność , żenada , pajacowanie . Jestem na nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 14 Styczeń 2019 Share Napisano 14 Styczeń 2019 Nie ma się co obruszać, to jest szopka za którą dostają kasę.Jak sobie producent zażyczy dla zwiększenia oglądalności zlizywanie polnego łajna ze szpadla, to z dużym prawdopodobieństwie zaczną to uskuteczniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 22 Wrzesień 2019 Share Napisano 22 Wrzesień 2019 tia... S2 odcinek 3 Adrenalina Adrenalina w czasie słuchania definicji pojęcia "liczman" - jako pieniądz zastępczy o charakterze prywatnym... -------------- Nie uchodzi - Specjaliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magifor Napisano 22 Wrzesień 2019 Share Napisano 22 Wrzesień 2019 Nie jestem poszukiwaczem, lubię tego typu programy więc zobaczyłem 3 odcinki i... Brakuje mi słów by to opisać, sprawdziłem jaką oglądalność panowie mają i jestem załamany. Czy naprawdę nasze społeczeństwo upadło już tak nisko. Żona stwierdziła że ten program to dno, ja myślę że gdybyś staną na dnie to oni by od spodu pukali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.