Skocz do zawartości
  • 0

Jagdpanzer

Zwierzak

Pytanie

Witam!
Mam prośbę do znawców niemieckiej broni pancernej (i nie tylko :-)
Poszukuję linków do stron o Jagdpanzerach, a dokładniej interesują mnie fotki włazu górnego, tego okrągłego. To ten po lewej stronie fotki. Chyba coś takiego trafiłem!Ten po prawej dało się zidentyfikować dzięki JOTESOWI, za co wielkie dzięki. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc, to będę niezmiernie wdzięczny.
Pozdrawiam!

Zwierzak

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie!
SLAW 100 - jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, to byłbym bardzo wdzięczny za zamieszczenie rysunków bądź zdjęć. Ze zrozumiałych względów tekst nieco mniej mnie interesuje...(japoński!!!)
Fotki paru znalezisk postaram się zamieścić, jak tylko zdobędę aparat cyfrowy.
Dziękuję i pozdrawiam!

Zwierzak

Witam!
Mam prośbę do znawców niemieckiej broni pancernej (i nie tylko :-)
Poszukuję linków do stron o Jagdpanzerach, a dokładniej interesują mnie fotki włazu górnego, tego okrągłego. To ten po lewej stronie fotki. Chyba coś takiego trafiłem!Ten po prawej dało się zidentyfikować dzięki JOTESOWI, za co wielkie dzięki. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc, to będę niezmiernie wdzięczny.
Pozdrawiam!

Zwierzak

Witam!
Tak, to ten właz. Do końca tygodnia postaram się zamieścić na Forum fotki znacznie dokładniejsze niż na Allegro. Tylko nie chciałbym aby traktować to jako reklamę, więc nie wiem czy powinienem...
Pożyczyłem wczoraj aparat, mam więc nadzieję że zamieszczę jeszcze parę ciekawych zdjęć, nie tylko włazów.

Pozdrawiam!

Zwierzak

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie