Napoleon North Napisano 11 Luty 2018 Autor Napisano 11 Luty 2018 WitamKupiłem z Angli nieśmiertelnik z bitwy nad Sommą (okolice Mametz).Kupiłem go za 10 funtów .A teraz patrzę a to naszego rodaka blaszka !Ps:Da się coś z tego nieśmietelnika jeszcze wyczytać ? Z tego co wiem był czyszczony...
bjar_1 Napisano 12 Luty 2018 Napisano 12 Luty 2018 Oryginał, ale strucel. 10 funtów za takie padło? :D
IdeL Napisano 12 Luty 2018 Napisano 12 Luty 2018 Wygląda jak zdjęty z delikwenta, który podlegał procesom rozkładu
Napoleon North Napisano 11 Luty 2018 Autor Napisano 11 Luty 2018 WitamKupiłem z Angli nieśmiertelnik z bitwy nad Sommą (okolice Mametz).Kupiłem go za 10 funtów .A teraz patrzę a to naszego rodaka blaszka !Ps:Da się coś z tego nieśmietelnika jeszcze wyczytać ? Z tego co wiem był czyszczony...
Pytanie
Napoleon North
Witam
Kupiłem z Angli nieśmiertelnik z bitwy nad Sommą (okolice Mametz).Kupiłem go za 10 funtów .
A teraz patrzę a to naszego rodaka blaszka !
Ps:Da się coś z tego nieśmietelnika jeszcze wyczytać ? Z tego co wiem był czyszczony...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.