woytas Napisano 13 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2017 Panowie w Aldi widziałem myjki ultradzwiękowe po 99 zeta. Na all 30 procent drożej.Ile warte nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2017 Share Napisano 13 Grudzień 2017 Święta Ci się pogibały.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2017 Łot hepend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2017 Share Napisano 13 Grudzień 2017 Jajka się na Wielkanoc myje...Teraz wiesz- choinka, karp, opłatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2017 Jesz brudnego karpika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2017 Share Napisano 13 Grudzień 2017 Taki cuś, to ja Hebdzie zostawiam...Mułu nie będę konsumował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2017 Czyli znowu szprotki z puchola wygrały. Grunt to tradycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2017 Share Napisano 13 Grudzień 2017 Nie- pierogi ruskie i barszcz ukraiński... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2017 Nic po geszefciarskiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.