rv2p800 Napisano 2 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2017 chcialem uzupelnic brakujace elementy w radiostacji, czy ktos orientuje sie gdzie mozna dostac czesci do niej?na jaki kolor ja pomalowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 4 Grudzień 2017 Share Napisano 4 Grudzień 2017 Ebay i gogle wszystkie wątpliwości wyjaśnią. Możesz też poszukać na giełdach staroci części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Grudzień 2017 Share Napisano 4 Grudzień 2017 A po co malować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 4 Grudzień 2017 Share Napisano 4 Grudzień 2017 Zmysłu estetycznego za grosz. Żeby się ładnie świeciło, jak nowe wyglądało. kto by starocia trzymał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rv2p800 Napisano 5 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2017 bo zalezy mi na orginalnym kolorze, a nie powojennej przerobce. na jakich gieldach znajde te czesci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Grudzień 2017 Share Napisano 8 Grudzień 2017 No jak ja pomalujesz, to i tak kolor nie będzie oryginalny. Chyba, że masz wojenną farbę w puszce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 8 Grudzień 2017 Share Napisano 8 Grudzień 2017 To może lepiej zdjąć dodatkową warstwę, jeśli została nałożona. Scansol powinien pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.