chronek33 Napisano 8 Listopad 2017 Autor Napisano 8 Listopad 2017 Proszę o pomoc w identyfikacji czterech bagnetów.Za bardzo nic o nich nie wiem więc przydadzą mi się wszelkie informacje tj.skąd pochodzą,z jakich są lat i jaka jest ich wartość??z góry dziękuje za pomoc ;) dodam jeszcze parę zdjęć z bliska
torba5 Napisano 9 Listopad 2017 Napisano 9 Listopad 2017 M 71 fajny wersja bojowa ,masz na nim bicia regimentowe ,co do polskiego bagnetu byłby w sumie najlepszy z nich wszystkich ,tylko niestety przeszedł zabiegi upiększające w formie polerowania ,a to już niestety mocno go pogrąża ,choć są tacy co uważają że tak jest super
torba5 Napisano 9 Listopad 2017 Napisano 9 Listopad 2017 a polak to wz 28 później 29 ale z ruskimi biciami Kaliningrad
torba5 Napisano 9 Listopad 2017 Napisano 9 Listopad 2017 no gdyby wz 28 nie byl zjechany ,a byłby w stanie magazynowym to mogło by pod tą kwotę podejść :)
Pytanie
chronek33
Proszę o pomoc w identyfikacji czterech bagnetów.Za bardzo nic o nich nie wiem więc przydadzą mi się wszelkie informacje tj.skąd pochodzą,z jakich są lat i jaka jest ich wartość??z góry dziękuje za pomoc ;) dodam jeszcze parę zdjęć z bliska
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.