trzykorony Napisano 8 Listopad 2017 Autor Napisano 8 Listopad 2017 Witamco oznacza taki herb na bagnecie s 98 ? Pozdrawiam
trzykorony Napisano 8 Listopad 2017 Autor Napisano 8 Listopad 2017 producenta znalazłem w książce produkował te bagnety
torba5 Napisano 8 Listopad 2017 Napisano 8 Listopad 2017 bo to jest bagnet produkowany dla Peru http://bajo.cz.sweb.cz/sklad_1/peru_1909.pdf
trzykorony Napisano 8 Listopad 2017 Autor Napisano 8 Listopad 2017 Dziękuje za odpowiedz , czyli bagnet wyprodukowany w Niemczech na eksport do Peru . Mam jeszcze jedno pytanie wiem ze regulamin zakazuje wycenanie przedmiotów , ale spytał się czy to ze ten baget jest oryginalnym bagnetem s98 i był produkowany dla Peru to on jest tańszy od tych zwykłych pruskich ? Czy może jest zadszy i idzie to w cenie ?
torba5 Napisano 8 Listopad 2017 Napisano 8 Listopad 2017 niestety bagnet dużo tańszy od bagnetu pruskiego ,mimo że to ta sama konstrukcja ,dużo ich zalało rynek z magazynów Peru w stanach magazynowych ,wartość to mniej więcej połowa ceny prusaka a nawet mniej ,do tego twój nie jest zgodny numerycznie co w tym przypadku jeszcze zaniża cenę
mietek Napisano 8 Listopad 2017 Napisano 8 Listopad 2017 Plus oryginalne byly powiazane z historia Polski, szczegolnie gdy maja bicia regimentowe zwiazane z terenem PL.Peru nijak.
viator01 Napisano 8 Listopad 2017 Napisano 8 Listopad 2017 Oj tam, przecież Polacy w Peru też mieszkają, więc się historię a dorobić. Czepiacie się i tyle
Pytanie
trzykorony
Witam
co oznacza taki herb na bagnecie s 98 ?
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.