wizental Napisano 5 Listopad 2017 Autor Napisano 5 Listopad 2017 WitamPrzedmiot niewielki około 5 cm. Myślałem że to pogięty drut ale okazał się całkiem ładną , chyba ozdobą.Może ktoś będzie wiedział co to naprawdę jest i z jakiego okresu pochodzi ?Pozdrawiam !
wizental Napisano 5 Listopad 2017 Autor Napisano 5 Listopad 2017 WitamPrzedmiot niewielki około 5 cm. Myślałem że to pogięty drut ale okazał się całkiem ładną , chyba ozdobą.Może ktoś będzie wiedział co to naprawdę jest i z jakiego okresu pochodzi ?Pozdrawiam !
ManyFace Napisano 5 Listopad 2017 Napisano 5 Listopad 2017 Szukaj w kierunku zapięcia klamry (początek XIX wieku).Wąż w oryginale powinien mieć kształt niedomkniętej ósemki.
wizental Napisano 5 Listopad 2017 Autor Napisano 5 Listopad 2017 Dzięki za info.Przedmiot nie wygląda na odkształcony, przypuszczam że to jego oryginalny wygląd.
Pytanie
wizental
Przedmiot niewielki około 5 cm. Myślałem że to pogięty drut ale okazał się całkiem ładną , chyba ozdobą.
Może ktoś będzie wiedział co to naprawdę jest i z jakiego okresu pochodzi ?
Pozdrawiam !
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.