wwwojtek Napisano 5 Listopad 2017 Autor Share Napisano 5 Listopad 2017 witam srebrna moneta łezka 11mm/7mm może ktoś wie?z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwwojtek Napisano 5 Listopad 2017 Autor Share Napisano 5 Listopad 2017 foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwwojtek Napisano 5 Listopad 2017 Autor Share Napisano 5 Listopad 2017 foto rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Listopad 2017 Share Napisano 5 Listopad 2017 Bardzo ładna łezka...A jak znam życie, sqr wpadnie i powie, kto nią za ziemniaki płacił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwwojtek Napisano 5 Listopad 2017 Autor Share Napisano 5 Listopad 2017 wydaje się łatwa do identyfikacji czytelna ale wertowałem neta i nic podobnego nie trafłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 5 Listopad 2017 Share Napisano 5 Listopad 2017 Na moje zmęczone weekendem oko - Borys Godunow A kto nią płacił? ... :) musi jakiś człek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.