Czlowieksniegu Napisano 31 Październik 2017 Autor Share Napisano 31 Październik 2017 Taka jedna jeniecka sieć księgarni, która w sieci współpracuje z Belloną ma promocję... W obniżonej cenie prawie 3 tys pozycji historycznych"- trochę śmieci, ale też spokojnie jest co kupić.Ja, niestety (?) kieszonkowe na najbliższe kilka miesięcy wydałem :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 2 Listopad 2017 Share Napisano 2 Listopad 2017 Naprawdę taka poprawność polityczna" tutaj panuje, że nie możesz podać nazwy tej księgarni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Listopad 2017 Autor Share Napisano 2 Listopad 2017 To nie jest poprawność polityczna...Nie widzę, po prostu, powodu, aby jej nazwą epatować- wystarczy, że osobom zainteresowanym podałem informację, że mogą kupić. Gdzie kupić, każdy powinien domyśleć się samodzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Listopad 2017 Autor Share Napisano 4 Listopad 2017 Stoi napisane na stronie internetowej Bellony :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Listopad 2017 Autor Share Napisano 4 Listopad 2017 Ty na nią lepiej nie wchodź- ostatnio bardzo popularne są oskarżenia o molestowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Listopad 2017 Autor Share Napisano 4 Listopad 2017 Wątki mi się pogibały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.