Napoleon North Napisano 9 Październik 2017 Autor Napisano 9 Październik 2017 WitamPo dziadku została mi taka skrzyneczka .Prawdopodobnie od części od radiostacji .Czy da się to potwierdzić ?
sp7mfu Napisano 10 Październik 2017 Napisano 10 Październik 2017 WitajNa początku lat 70-tych MORS przemianowano na Radmor i pod tą nazwą działa nadal:https://pl.wikipedia.org/wiki/Radmor
Napoleon North Napisano 9 Październik 2017 Autor Napisano 9 Październik 2017 WitamPo dziadku została mi taka skrzyneczka .Prawdopodobnie od części od radiostacji .Czy da się to potwierdzić ?
Napoleon North Napisano 9 Październik 2017 Autor Napisano 9 Październik 2017 Spis części .Niestety podarty . N a pierwszym miejscu słuchawki .
kolczyk96 Napisano 9 Październik 2017 Napisano 9 Październik 2017 Morska Obsługa Radiowa Statków . Był taki zakład pracy w Gdyni na ulicy A.Abrahama nr. 5 może 7. Skrzynka malowana piecową farbą.Poguuuugluj trochę.
Pytanie
Napoleon North
Witam
Po dziadku została mi taka skrzyneczka .Prawdopodobnie od części od radiostacji .Czy da się to potwierdzić ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.