Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Album w formacie 26 x 21 cm .Aneta Baranowska , Lech Trawicki Wielkie dni małej floty w malarstwie Adama Werki"
Zawartość ograniczona. Bardziej pokazany jest okres 40-45.
ale też są statki handlowe i pasażerskie. Brak jest ścigaczy.
Czy we wszystkich księgarniach tego nie powiem ale Książnica Polska tak.
Napisano
No właśnie, liczyłem na 1939 rok. Pewnie okaże się, że więcej jest zamieszczonych w tym wątku niż w tym albumiku, który mimo niewielkiej zawartości kosztuje nie mało. Dla porównania wspomniany przeze mnie album Pod biało-czerwoną banderą" to potężne tomisko w sztywnej oprawie, na kredowym papierze, z większą ilością kolorowych reprodukcji, w cenie niekiedy znacznie mniejszej...
Napisano
Nie można mieć wszystkiego. Nie wiem co było na wystawie w MMW. A album jest na pewno pokazaniem tego co było .Cena za wspaniałe grafiki p.Adama jest przystępna. Z 39 jest 17 grafik
Napisano
A co oprócz wrzuconych przeze mnie prac dotyczących września 1939 jest w tym albumiku? Chodzi mi głównie o Flotyllę Rzeczną w Pińsku i Flotyllę Wiślaną. Jeśli nie ma możliwości wrzutki, to proszę o tytuły...