osjan Napisano 7 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Kiedyś była giełda ale za diabła nie mogę jej znaleźć więc piszę tu.W razie czego wywalajcie ten post na dołek.Panowie!W związku z projektem rekonstrukcji munduru weterana czynnego WP z okresu Królestwa Polskiego poszukujemy guzika takiego jak z fotki w celu skopiowania go.Nie chodzi nam o kupno guziczka ale wypożyczenie go do skopiowania właśnie.Czy ktoś z Was jest w stanie pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Wrzesień 2017 Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Ale Ty... długo nie byłeś na Forum.Najstarsi górale z Góry Synaj nie pamiętaj, kiedy było na O. sprzedam-kupię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osjan Napisano 7 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2017 A ja pamiętam, przeżyłem wszystkich górali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.