Maat83 Napisano 4 Wrzesień 2017 Autor Napisano 4 Wrzesień 2017 Witam wszystkichjestem tutaj nowy i prosze o pomoc w identyfikacji mojego znaleziska. Na przedmiocie są widoczne litera m i V.Z gory dziękuję za pomoc!
Maat83 Napisano 4 Wrzesień 2017 Autor Napisano 4 Wrzesień 2017 Dzięki. Wyczyściłem dokładnie i nic wiecej nie widać. Z materiałów, które podesłałeś wybrałbym zapalniki podwójnego działania Wz 1908. Tak mi sie wydaje
Maat83 Napisano 4 Wrzesień 2017 Autor Napisano 4 Wrzesień 2017 Witam wszystkichjestem tutaj nowy i prosze o pomoc w identyfikacji mojego znaleziska. Na przedmiocie są widoczne litera m i V.Z gory dziękuję za pomoc!
Maat83 Napisano 4 Wrzesień 2017 Autor Napisano 4 Wrzesień 2017 Jeszcze jedno zdjęcie - druga strona przedmiotu
Czlowieksniegu Napisano 4 Wrzesień 2017 Napisano 4 Wrzesień 2017 A gdybyś tak jeszcze przeczytał Regulamin?Może (?) wtedy nie produkowałbyś N wpisów, ale poczekał na odkrycie przez moda?
nurek79 Napisano 4 Wrzesień 2017 Napisano 4 Wrzesień 2017 Kolego masz pierścień zapalnika, jak byś odszyfrował pozostałe literki i podał wymiary to może dało by się ustalić jakiego.
Maat83 Napisano 4 Wrzesień 2017 Autor Napisano 4 Wrzesień 2017 Widnieją tylko litery m V i B4. Nic więcej nie ma
Pytanie
Maat83
jestem tutaj nowy i prosze o pomoc w identyfikacji mojego znaleziska. Na przedmiocie są widoczne litera m i V.
Z gory dziękuję za pomoc!
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.