MAB Napisano 31 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2017 Panowie, kolejna pilna prośba...Czy ktoś ma może do odsprzedaży lub przynajmniej wie gdzie kupić szwedzkie spodnie?Mają służyć do rekonstrukcji SS-mana z 1939 roku w zbliżającej się rekonstrukcji.Farbowanie i roboty krawieckie jestem w stanie zrobić we własnym zakresie.Pzdr., Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 1 Wrzesień 2017 Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Obecnie szwdzkie spodnie są bardzo trudne do znalezienia, wątpię także że jakiś rekonstruktor jeszcze je ma, bo wyszły z użytku na rekonstrukcjach 7 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczeniak74 Napisano 12 Wrzesień 2017 Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Filmówka w Łodzi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 19 Wrzesień 2017 Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Są spodnie i jest kurtka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 19 Wrzesień 2017 Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Tzn-ja mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.