Tortuga69 Napisano 27 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2017 Witam, mam zamiar (już wstępnie to zrobiłem) wyczyścić części maski, jednak nie jestem pewien jak się za to zabrać, żeby ich nie uszkodzić. Na dwóch okularach wciąż znajduje się gumowa uszczelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Sierpień 2017 Share Napisano 28 Sierpień 2017 Szczota mosiężna, wydłubywanie syfu wykałaczką lub bardziej brutalnie skalpelem.Te okulary się rozkręcają - dziury są pod specjalny klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 29 Sierpień 2017 Share Napisano 29 Sierpień 2017 Jak ludzie czyscili strychu to takich masek na dzikich śmietnikach można było sporo znaleźć ją osobiście 5 z czego 2 takie same i w innym miejscu wszystkie 3 były jeszcze z puszkami a jedna z paskami tę czasy już nie wrócą;) teraz czekają na lepsze czasy pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 29 Sierpień 2017 Share Napisano 29 Sierpień 2017 Na Mierzei Wiślanej takich resztek jak i całych pgaz masek było wszędzie pełno, sam nazbierałem tego plecak nie wiadomo po co.To było z 15 lat temu, ale i teraz tego nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tortuga69 Napisano 30 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2017 Kiedy znalazłem parę części tych masek byłem zachwycony, jednak wybrałem się w to miejsce ponownie i poszedłem trochę dalej. Wtedy dostrzegłem kilka dołów i masę części tych masek porozrzucanych dookoła. Zamiast czyścić, mogłem sobie wziąć takie w lepszym stanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 5 Wrzesień 2017 Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Manierka, szkoda, że słowników j. polskiego nie wyrzucali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.