michalm39 Napisano 14 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2017 WitamWpadła mi ostatnio moja pierwsza aluminiowa łuska od rakietnicy.Chciałbym ją trochę naprostować gdyż przypomina ona kształtem bardziej elipsę niż koło.Ale nie jestem pewny jak się za to zabrać zęby jej nie uszkodzić jeszcze bardziej. Czytałem że najlepiej to w oliwie wygotować a później prostować.Chyba że standardowo za pomocą kołka o określonej średnicy i młotka.Który sposób będzie lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 15 Sierpień 2017 Share Napisano 15 Sierpień 2017 Gotowanie aluminium wiele nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalm39 Napisano 16 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2017 W takim razie jaka będzie najlepsza metoda dla takiego przypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 13 Wrzesień 2017 Share Napisano 13 Wrzesień 2017 Z doświadczenia - drewnem, bardzo powoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.