kowal2008 Napisano 2 Sierpień 2017 Autor Napisano 2 Sierpień 2017 WitamZnalazłem na strychu bagnet niemiecki, paradny 31,5cm.Pytania mam: Jak bardzo rzadki jest?Jak go najlepiej wyczyścić (pochwa od środka żeby swobodnie bagnet schować oraz skórę trzymającą)?Jaka jest jego wartość materialna?Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź. Pozdrawiam
kowal2008 Napisano 2 Sierpień 2017 Autor Napisano 2 Sierpień 2017 Dzieki koledzy. Czym wyczyścić to? do pochwy nawet go nie wsadzam bo sie chromowanie zetrze.
torba5 Napisano 2 Sierpień 2017 Napisano 2 Sierpień 2017 kowalchwilę już na forum jesteś ,więc powinieneś dawno wiedzieć że wyceny nie są mile widzianei chłopaki pociągnęły z ciebie wała ,tak to już tu jest ,choć i tak widzę że bjar i tak cieńko poszedł ,ale w sumie ostatnio brak mu porządnej konkurencji :)bagnet populares w porywach może ze 200 stówki realnie
kowal2008 Napisano 2 Sierpień 2017 Autor Napisano 2 Sierpień 2017 to szkoda ze nikt na reszte pytan nie odpowiedzial.
Kriczer Napisano 2 Sierpień 2017 Napisano 2 Sierpień 2017 Wystaw sobie na allegro to dostaniesz odpowiedź ile.
torba5 Napisano 2 Sierpień 2017 Napisano 2 Sierpień 2017 odpowiedziałem ci na dwa trzecie inny dział -konserwacja
kowal2008 Napisano 2 Sierpień 2017 Autor Napisano 2 Sierpień 2017 WitamZnalazłem na strychu bagnet niemiecki, paradny 31,5cm.Pytania mam: Jak bardzo rzadki jest?Jak go najlepiej wyczyścić (pochwa od środka żeby swobodnie bagnet schować oraz skórę trzymającą)?Jaka jest jego wartość materialna?Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź. Pozdrawiam
kowal2008 Napisano 2 Sierpień 2017 Autor Napisano 2 Sierpień 2017 Bicia ROBERT KLASS SOLINGEN" jak na foto
Pytanie
kowal2008
Witam
Znalazłem na strychu bagnet niemiecki, paradny 31,5cm.
Pytania mam:
Jak bardzo rzadki jest?
Jak go najlepiej wyczyścić (pochwa od środka żeby swobodnie bagnet schować oraz skórę trzymającą)?
Jaka jest jego wartość materialna?
Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź. Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.