ikozaur Napisano 11 Czerwiec 2017 Autor Napisano 11 Czerwiec 2017 Na prośbę kolegi: co to jest. Kojarzy mi się z ostrzem do otwierania listów. Znalezione w Londynie w starym domu razem z jakimiś monetami hinduskimi. Długość 34,5 cm, krawędzie nie są ostre, końcówka ostra - kłująca.
Czlowieksniegu Napisano 12 Czerwiec 2017 Napisano 12 Czerwiec 2017 Ale to Ty widzisz napis, którego my do końca nie widzimy...Ale coś w stylu CRETE CR....czyli jakiś gadżet z wakacji zapewne.
Luftlander Napisano 12 Czerwiec 2017 Napisano 12 Czerwiec 2017 Creta Cnossos. Pewnie pamiątka turystyczna.www.vintagesourcer.com.au/collections/cutlery-spoons/products/vintage-english-brass-toasting-fork-forks-long-handled-character-collectable-art
ikozaur Napisano 16 Czerwiec 2017 Autor Napisano 16 Czerwiec 2017 Na napis nie zwróciłem uwagi. Dzięki i pozdrawiam.
ikozaur Napisano 11 Czerwiec 2017 Autor Napisano 11 Czerwiec 2017 Na prośbę kolegi: co to jest. Kojarzy mi się z ostrzem do otwierania listów. Znalezione w Londynie w starym domu razem z jakimiś monetami hinduskimi. Długość 34,5 cm, krawędzie nie są ostre, końcówka ostra - kłująca.
Pytanie
ikozaur
Na prośbę kolegi: co to jest. Kojarzy mi się z ostrzem do otwierania listów. Znalezione w Londynie w starym domu razem z jakimiś monetami hinduskimi. Długość 34,5 cm, krawędzie nie są ostre, końcówka ostra - kłująca.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.