salamandras5 Napisano 9 Czerwiec 2017 Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Witam. Chciał bym założyć grupę poszukiwaczy z Poznania i okolic na wspólne grupowe wypady. Czy są jakieś chętne osoby? Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 13 Czerwiec 2017 Share Napisano 13 Czerwiec 2017 Wybrałeś kiepski okres na zakładanie grupy... po za tym w koło Poznania i w Poznaniu jest tyle grup, że hoho... pewnie łatwiej będzie tobie się do jakiejś załapać.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Czerwiec 2017 Share Napisano 13 Czerwiec 2017 Jak dasz dobre warunki itp. itd. to przejdą do Ciebie z innych grup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez91 Napisano 16 Czerwiec 2017 Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Jestem ciekaw ile jest grup z PŃia i okolic :-) może kiedyś się gdzieś spotkamy jak będzie czas i jakieś miejsce do obejscia ja jestem z Kó...ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 18 Czerwiec 2017 Share Napisano 18 Czerwiec 2017 Bjar - będzie stawiał co tydzień, w każdą sobotę winko, browca i fajki przez rok, to może się podłączyć. :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Czerwiec 2017 Share Napisano 20 Czerwiec 2017 A i tak go pewnie na wyczyszczoną miejscówkę zabierzesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 20 Czerwiec 2017 Share Napisano 20 Czerwiec 2017 A jużci. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafa78 Napisano 30 Czerwiec 2017 Share Napisano 30 Czerwiec 2017 hahahaha ale śmieszne" (idel bjar_1)władzy forum -hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafa78 Napisano 30 Czerwiec 2017 Share Napisano 30 Czerwiec 2017 władcy - przepraszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.