Skocz do zawartości
  • 0

Zapalniczka niemiecka

strateg ex post

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szybki55 RuleZ. Zapalniczka firmy Karl Wieden na 100% bardzo podobne loga znalazłem. Serdecznie dziękuję! Nie wie, czy byłem na wątku identyfikacji człowieka (bo homo novus), ale zidentyfikowałeś zapalniczkę. Mam zatem pierwszy fant. Dziękuję za pomoc Wam wszystkim!
Napisano

Nieostre, ale widać brak krzesiwa.
Dziękuję za instruktaż przesyłania zdjęć.
Sam mam światło, więc 1 Gb mnie nie przeraża, a teraz wiem, że chwila pracy a inni mają lepiej. Przepraszam.
Bardzo mi pomogliście! Dzięki!

Napisano
Poza wszystkiem. Miejsce znalezienia. Kaszuby, las graniczący z moim niejako polem. W zeszłym roku przypadkiem sprawdzając obszar na G.E. natrafiłem na zdjęcia pewnego Niemca dokumentujące stanowiska ogólnie ujmując radiolokacyjne. Jesienią ubiegłego roku grzybobiorąc byłem tam i widziałem prawie świerzńe wykopki nieraz rozległe i głębokie do 5o cm. W maju tego roku na AMATORSKIM 1 h rekonesansie zapalniczkę znalazłem. Lemiesz chyba i kamień magnetyczny. Wszystko na wierzchu.
I żadnych nowych kopań.
Podejrzewam, że albo mieli wyraźny cel, albo dobre łopaty i słabszy sprzęt.
Pozdrawiam!
Napisano
strateg... jest przyklejony wątek w tym dziale - wystarczy ogarnąć...

http://odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783
Napisano
Szybki właściwie zamknął temat wcześniej, ale chciałem załączyć zdjęcia w sposób prawidłowy. Tutorial pomógł w rozumieniu zagadnienia zamieszczania zdjęć.
Wygraliśmy 3:1 - trzech pomagających 1 pytający.
Dziękuję!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie