m4sherman Napisano 4 Czerwiec 2017 Autor Napisano 4 Czerwiec 2017 Witam. Trafiłem ostatnio takie dwa kółka z napisem Piastów i datą 8-38. Zdjęcia daty nie mam, bo mi komórka padła. Średnica koła +/- 48 cm
Hebda Napisano 4 Czerwiec 2017 Napisano 4 Czerwiec 2017 tak czy siak-zabieraj je za złomu.jak sie wyjasni to odwieziesz albo bedziesz miał piękny kawałek historii
m4sherman Napisano 6 Czerwiec 2017 Autor Napisano 6 Czerwiec 2017 Niestety ktoś inny się nimi zaopiekował. Spóźniłem się o dobę...
Ferenc Szisz Napisano 11 Lipiec 2017 Napisano 11 Lipiec 2017 Tu podobne są tylko całe odlane a nie skręcane jak twoje ale i tak pośpiech w porywaniu był chyba wskazany
m4sherman Napisano 4 Czerwiec 2017 Autor Napisano 4 Czerwiec 2017 Witam. Trafiłem ostatnio takie dwa kółka z napisem Piastów i datą 8-38. Zdjęcia daty nie mam, bo mi komórka padła. Średnica koła +/- 48 cm
Pytanie
m4sherman
Witam. Trafiłem ostatnio takie dwa kółka z napisem Piastów i datą 8-38. Zdjęcia daty nie mam, bo mi komórka padła. Średnica koła +/- 48 cm
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.