bunkierek11 Napisano 19 Maj 2017 Autor Napisano 19 Maj 2017 Witam stałem sie posiadaczem niby niemieckiego munduru(II WŚ) ale nie jestem pewny czy to oryginał, czy moge prosić o pomoc w identyfikacji.W kieszeni były jeszcze jak by naszywki/pagony!
bunkierek11 Napisano 19 Maj 2017 Autor Napisano 19 Maj 2017 Naszywki/pagony.Sory za jakość fot ale nie mam dobrego sprzętu!
bunkierek11 Napisano 22 Maj 2017 Autor Napisano 22 Maj 2017 Szukając u wujka google sg52-1 znalazłem podobne ale nie moge trafić na tego mojego.Jakaś mala pomoc dokładnie co to?
Edmundo Napisano 20 Maj 2017 Napisano 20 Maj 2017 Kolega Luftlander dobrze prawi, znaczy mówi, bluza DDR czyli NRD, pozostaje tylko pytanie jakiej to służby albowiem Nationale Volksarmee czy też Volkspolizei na pewno odpada.Być może jakaś ichnia Służba Celna albo więzienna itp.
Edmundo Napisano 20 Maj 2017 Napisano 20 Maj 2017 A jeszcze jedna sprawa. To nie pagony, tylko patki na kołnierz.
Pytanie
bunkierek11
Witam stałem sie posiadaczem niby niemieckiego munduru(II WŚ) ale nie jestem pewny czy to oryginał, czy moge prosić o pomoc w identyfikacji.W kieszeni były jeszcze jak by naszywki/pagony!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.