maciek1538 Napisano 5 Maj 2017 Autor Share Napisano 5 Maj 2017 Ktoś rozpoznaje? Z przodu 1 i jakieś chińskie znaczki a z tyłu jakby drzewko z listkami i też znaczki. Znalazłem w lesie. Myślałem, że to smocza moneta, ale nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1538 Napisano 5 Maj 2017 Autor Share Napisano 5 Maj 2017 Drzewko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Maj 2017 Share Napisano 5 Maj 2017 proponuję zaniechać przymiotników w tematach wątku...Tytuł: konkretnie - bez: dziwny, ciekawy, interesujący, frapujący itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Maj 2017 Share Napisano 5 Maj 2017 a moneta to 1 Yen - Japonia, np.:http://myvimu.com/exhibit/13213317-1-yen-japonia-1972 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieczysław78PL Napisano 5 Maj 2017 Share Napisano 5 Maj 2017 Ta moneta przypomina mi 1 yuana mongolskiego, dość rzadki w naszych stronach. Wygląda na dość dobrze zachowaną monetę z ok 13 wieku. Może być dużo warta, ceny takich okazów dochodzą do kilku tysięcy euro. Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1538 Napisano 5 Maj 2017 Autor Share Napisano 5 Maj 2017 Dziękuję. Ciekawe skąd się to wzięło u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Maj 2017 Share Napisano 5 Maj 2017 Mieczysław78PL... przestań pić herbatę. lub przestań pić inne ziółka" tudzież zażywać dziwne substancje :)pierwszy post i zonk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVICIA Napisano 5 Maj 2017 Share Napisano 5 Maj 2017 niestety ale jak długo na tym forum będzie ograniczenie co do wielkości pliku (w tym wypadku raczej małości ) tak długo wszelkie identyfikacje są w granicach domysłu lub fantazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Maj 2017 Share Napisano 6 Maj 2017 iestety ale jak długo na tym forum będzie ograniczenie"VVICIA... oprócz bezsensownej krytyki, tudzież plucia - coś z sensem? z sensem, to ci pokazuję jakie zdjęcie można załadować.za małe jeszcze? niewystarczające do ID?trzeba tylko chcieć i potrafić.http://odkrywca.pl/jak-zrobic-wystarczajaco-poprawne-zdjecie-monety,691904.html#691904 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Maj 2017 Share Napisano 6 Maj 2017 Tyfus- mało widać... brudna jakaś taka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1538 Napisano 6 Maj 2017 Autor Share Napisano 6 Maj 2017 Ostrości nie złapałeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edekreak Napisano 6 Maj 2017 Share Napisano 6 Maj 2017 Tyfus nie potrafi haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.