formoza58 Napisano 11 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Wprowadzam kolejny wątek, zbierający materiały ikonograficzne odnośnie 4 PSK stacjonującego w Płocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 11 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Płk. Mikołaj Prus Więckowski.Dowódca pułku w latach 1929- 1939. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 11 Kwiecień 2017 Share Napisano 11 Kwiecień 2017 oj... a czemu na Głównym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 14 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2017 No właśnie spostrzegłem, że ten wątek jest na głównym. Miałem zawirowanie w moim kompie, zniknął mi, więc założyłem kolejny na właściwym miejscu, sądząc,że ten się nie wklepał". To jeśli to możliwe, poproszę o zlikwidowanie tego wątku o 4 PSK na głównym. Przepraszam za kłopot i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.