hawk21 Napisano 9 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2017 WitamJak w temacie. Kto pomoże mi ten problem rozwiązać? Wzbudza się mój wykrywacz przy każdym niemalże kamieniu wielkości pieści i więcej..Zmiana czułości nie pomaga..Czy ktoś miał podobny problem? Możecie pomóc ?i pytanie drugie - czy ktoś zasugeruje jak prawidłowo skonfigurować ten wykrywacz aby był zorientowany na mały przedmioty typu monety, bizuteria itp.Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 11 Kwiecień 2017 Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Sprawdź na innej sondzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 18 Kwiecień 2017 Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Fakt cewka a może ktoś tak wcześniej sobie ustawił by wykrywać, przywróć fabryczne ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemax771 Napisano 24 Kwiecień 2017 Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Minalab to zabawka ,kup Tesoro a zapomnisz o problemach jakiś tam kamieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 26 Kwiecień 2017 Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Tesoro rozstrojone też wykrywa kamienie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 27 Kwiecień 2017 Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Bikemax po co takie smuty piszesz koledze? Czyżbyś już przestał zachwalać wykrywacze long range locators i przerzucił się na tesoro?Kolega ma zapewne uszkodzoną cewkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 27 Kwiecień 2017 Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Bikemax - kup tesoro, a będziesz miał spuchnięte dłonie od kopania żelastwa, które te wykrywacze sygnalizują jako kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk21 Napisano 30 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Na ten sprzet przesiadłem się niedawno.Wczesniej miałem Minelaba Quatro MP i nie było problemów. W zestawie wykrywacz posiadał cewkę ze zdjęcia. Od początku ona mi nie leżała..Więc może faktycznie coś z nią nie tak.Pozyczę od kolegi standardową cewkę do SE i sprawdzę czy jest różnica.Tak chyba tylko to sprawdzę.Co do Tesoro...mam także De Leona..Czasem na drobnicę go biorę.Jednakże to jest moim zdaniem inna klasa wykrywacza.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk21 Napisano 1 Maj 2017 Autor Share Napisano 1 Maj 2017 a co szanowni koledzy myślą o tej cewce ?http://allegro.pl/cewka-nel-storm-13-14-cali-minelab-expolorer-se-i6803690573.htmlszukam uniwersalnej sondy i nie mogę nic znaleźć .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 4 Maj 2017 Share Napisano 4 Maj 2017 Sprawdź na innej cewce , uniwersalnej brak, tornado tańsze zasięg ten sam.Nowa minelab 11 pro coil to 850zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk21 Napisano 6 Maj 2017 Autor Share Napisano 6 Maj 2017 Wczoraj sprawdzałem na innej cewce, przywróciłem ustawienia fabryczne, które nieco zmodyfikowałem.Było w porzadku.Wniosek taki że muszę kupic cewkę. Myslę teraz o cewce MARS TIGER. Ktoś ma jakies opinie na temat tych cewek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nova Napisano 9 Maj 2017 Share Napisano 9 Maj 2017 Opinie o Tigerze dobre, przetasować trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.