Arek28 Napisano 6 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Witam znajomy ma te cudo jutro jestem umówiony zobaczyć ale nic nie znalazłem na temat tego sprzętu czy jest wart te 100zł proszę o szybką poradę http://www.olx.pl/oferta/wykrywacz-metalu-CID767-IDl9xW2.htmlPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:49 06-04-2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Kwiecień 2017 Share Napisano 6 Kwiecień 2017 ale nic nie znalazłem na temat tego sprzętu " Żartujesz... prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek28 Napisano 6 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Wstyd przyznać ale nie czytałem o AtPro i innych ale z tym się nie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.H. Napisano 6 Kwiecień 2017 Share Napisano 6 Kwiecień 2017 No, zwykły pinpointer z Chin przepakowywany do różnych pudełek i sprzedawany pod różnymi markami włączając Teknetics i Bounty Hunter. Cena nowego u nas około 2OO złotych, koszt zakupu bezpośrednio w Chinach wraz z kosztami wysyłki 25$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek28 Napisano 6 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Dziękuje za odp.czyli lepiej dołożyć i kupić coś konkretnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.