armando86 Posted March 14, 2017 Author Share Posted March 14, 2017 Witam. Jak w temacie który sobie kupić z modeli rutusa obecnie chodzę z kanarkiem 150 wiadomo drobnica itd. Kumple polecają mi argo 3 z cewką 29 dd że uniwersalny i dobry na monetki i dobry na militarkę a nawet depozyt można nim wyhaczyć. Wacham się jeszcze między optimą ale ona już głównie na monetki dobra. Używkę czy nowy kupić? Podkreślam że kanarka mam na gwarancji jeszcze ok 1,5 r a więc może uda mi się go sprzedać? Chcę po prostu już na wyższy poziom wejść wiem ze rutus nie jest łatwy do obsługi. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsnaz Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 29dd sobie z militarką nie poszalejesz. Argo jest dobrym wyborem jeżeli chcesz przesiąść się na coś poziom wyżej.Moim zdaniem możesz ryzykować używkę, po pojawieniu się Altera wielu właścicieli sprzedaje Argo w bardzo atrakcyjnej cenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted March 17, 2017 Author Share Posted March 17, 2017 A może kupić garetta At pro? Ktoś doradzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacian Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Jak masz kase to kup Alter 71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted March 29, 2017 Author Share Posted March 29, 2017 No właśnie brak kasy mam tylko 2 tys.uważacie że Argo 29 dd to dobry wybór na drobnice i klamry?pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidzok Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 po kanarku będziesz zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.