armando86 Napisano 14 Marzec 2017 Autor Share Napisano 14 Marzec 2017 Witam. Jak w temacie który sobie kupić z modeli rutusa obecnie chodzę z kanarkiem 150 wiadomo drobnica itd. Kumple polecają mi argo 3 z cewką 29 dd że uniwersalny i dobry na monetki i dobry na militarkę a nawet depozyt można nim wyhaczyć. Wacham się jeszcze między optimą ale ona już głównie na monetki dobra. Używkę czy nowy kupić? Podkreślam że kanarka mam na gwarancji jeszcze ok 1,5 r a więc może uda mi się go sprzedać? Chcę po prostu już na wyższy poziom wejść wiem ze rutus nie jest łatwy do obsługi. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spetsnaz Napisano 14 Marzec 2017 Share Napisano 14 Marzec 2017 29dd sobie z militarką nie poszalejesz. Argo jest dobrym wyborem jeżeli chcesz przesiąść się na coś poziom wyżej.Moim zdaniem możesz ryzykować używkę, po pojawieniu się Altera wielu właścicieli sprzedaje Argo w bardzo atrakcyjnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 17 Marzec 2017 Autor Share Napisano 17 Marzec 2017 A może kupić garetta At pro? Ktoś doradzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacian Napisano 27 Marzec 2017 Share Napisano 27 Marzec 2017 Jak masz kase to kup Alter 71 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 29 Marzec 2017 Autor Share Napisano 29 Marzec 2017 No właśnie brak kasy mam tylko 2 tys.uważacie że Argo 29 dd to dobry wybór na drobnice i klamry?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 29 Marzec 2017 Share Napisano 29 Marzec 2017 po kanarku będziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.