Damianator Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 witam, mam problem z identyfikacją cynkowej wpinki, przebijają się resztki niebieskiej farby. plakietka znajduje się na mosiężnej szpilce. kontekst Dolny Śląsk. proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianator Posted May 8, 2017 Author Share Posted May 8, 2017 dzięki, że też na to nie wpadłem :)znalezione jakiś 1 km od tego zakładu (dzisiejszy klimator) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianator Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 witam, mam problem z identyfikacją cynkowej wpinki, przebijają się resztki niebieskiej farby. plakietka znajduje się na mosiężnej szpilce. kontekst Dolny Śląsk. proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianator Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianator Posted May 8, 2017 Author Share Posted May 8, 2017 podbijam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianator Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 ma wybity numer, jakaś plakietka pracownicza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Identyfikator/przepustka pracownicza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Damianator
witam, mam problem z identyfikacją cynkowej wpinki, przebijają się resztki niebieskiej farby. plakietka znajduje się na mosiężnej szpilce. kontekst Dolny Śląsk.
proszę o pomoc
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.