armando86 Posted March 11, 2017 Author Share Posted March 11, 2017 Witam. Jak w temacie wpadła mojego znajomego taka oto zawieszka prawdopodobnie z miedzi ale możemy się mylić. Z tyłu jest mocowanie chodź z jednej strony się oderwało. Z góry dziękuje za pomoc w id. Pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 ktoś coś może jednak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted March 11, 2017 Author Share Posted March 11, 2017 Witam. Jak w temacie wpadła mojego znajomego taka oto zawieszka prawdopodobnie z miedzi ale możemy się mylić. Z tyłu jest mocowanie chodź z jednej strony się oderwało. Z góry dziękuje za pomoc w id. Pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted March 11, 2017 Author Share Posted March 11, 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted March 11, 2017 Author Share Posted March 11, 2017 ozdoba cywilna czy raczej coś wojskowego miejsce bez kontekstu historycznego. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuki Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Wymiary podaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
armando86
Witam. Jak w temacie wpadła mojego znajomego taka oto zawieszka prawdopodobnie z miedzi ale możemy się mylić. Z tyłu jest mocowanie chodź z jednej strony się oderwało. Z góry dziękuje za pomoc w id. Pozdrawiam serdecznie
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.