armando86 Napisano 11 Marzec 2017 Autor Napisano 11 Marzec 2017 Witam. Jak w temacie wpadła mojego znajomego taka oto zawieszka prawdopodobnie z miedzi ale możemy się mylić. Z tyłu jest mocowanie chodź z jednej strony się oderwało. Z góry dziękuje za pomoc w id. Pozdrawiam serdecznie
armando86 Napisano 11 Marzec 2017 Autor Napisano 11 Marzec 2017 Witam. Jak w temacie wpadła mojego znajomego taka oto zawieszka prawdopodobnie z miedzi ale możemy się mylić. Z tyłu jest mocowanie chodź z jednej strony się oderwało. Z góry dziękuje za pomoc w id. Pozdrawiam serdecznie
armando86 Napisano 11 Marzec 2017 Autor Napisano 11 Marzec 2017 ozdoba cywilna czy raczej coś wojskowego miejsce bez kontekstu historycznego. pozdrawiam
Pytanie
armando86
Witam. Jak w temacie wpadła mojego znajomego taka oto zawieszka prawdopodobnie z miedzi ale możemy się mylić. Z tyłu jest mocowanie chodź z jednej strony się oderwało. Z góry dziękuje za pomoc w id. Pozdrawiam serdecznie
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.