Senemedar Napisano 24 Luty 2017 Autor Napisano 24 Luty 2017 Mosiężny przedmiot wysokości 5 cm. Na jednej stronie posiada wzór, był do czegoś przytwierdzony. Ciekawi mnie gdyż znaleziony w przypałacowym parku.Drugi przedmiot długość 8cm, ma wytłoczone 24 cm, też nie mogę skojarzyć czego był częścią.
karpik Napisano 25 Luty 2017 Napisano 25 Luty 2017 To pierwsze to golotynka do papierosów. Mam gdzieś kompletną, później wrzuce.
Senemedar Napisano 25 Luty 2017 Autor Napisano 25 Luty 2017 karpik identyczna :) w grafice gg takich nie widać. Jak datujesz i gdzie znalazłeś swoją, pewnie ma już z setkę latek.
karpik Napisano 25 Luty 2017 Napisano 25 Luty 2017 Dość częste znalezisko w z-pom. Ale kompletną znalazłem tylko jedną. Tak jak piszesz, ma ok. 100lat.
Pytanie
Senemedar
Mosiężny przedmiot wysokości 5 cm. Na jednej stronie posiada wzór, był do czegoś przytwierdzony. Ciekawi mnie gdyż znaleziony w przypałacowym parku.
Drugi przedmiot długość 8cm, ma wytłoczone 24 cm, też nie mogę skojarzyć czego był częścią.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.