swiatko Napisano 15 Luty 2017 Autor Napisano 15 Luty 2017 WItamProszę o identyfikację orła z jakiego jest okresu i czy Polski.pozdrawiam
tyfus Napisano 15 Luty 2017 Napisano 15 Luty 2017 hłe, hłe, hłe... się już zaczyna :)identyfikujemy tego... hmm... rzadkiego (?) orła...a biorąc pod uwagę tytuł wątku i przenosząc go do google:http://www.google.pl/search?q=orze%C5%82+z+czapki&hl=pl&biw=1680&bih=910&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiauKis6JHSAhWoa5oKHQEnBHIQ_AUIBigBmożna zadać pytanie: powiedz mi Panie, czemu tak leniwym się narodził i czemuś mi nie dał sprawnych palców i bystrości umysłu?"......
swiatko Napisano 15 Luty 2017 Autor Napisano 15 Luty 2017 Przepraszam jeżeli źle trafiłem i nie jest to dział identyfikacji. Wystawione dla potwierdzenia.Dziękuje i pozdrawiam hłe hłe hłe.
bjar_1 Napisano 15 Luty 2017 Napisano 15 Luty 2017 Trzeba mieć łeb, żeby w ogóle zadać pytanie czy polski?".
Pytanie
swiatko
WItam
Proszę o identyfikację orła z jakiego jest okresu i czy Polski.
pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.