kokabaz Napisano 28 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2017 Szukam repliki bagnetu Mauser (ww II). Potrzebuję na prezent.Nie chcę nikogo reklamować, adresy można wysłać na e-mail.Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 28 Styczeń 2017 Share Napisano 28 Styczeń 2017 Taniej i lepiej orgo niż podła kopia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 28 Styczeń 2017 Share Napisano 28 Styczeń 2017 Też mi się wydaje, że się nie opłaca szukać, skoro oryginały w podobnych cenach są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 Jak już musisz kupić replikę, to szukaj np. nestor. Nie są jak oryginał, ale nieźle wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 Czy Nestof? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 Telefon jest czasami mądrzejszy ode mnie :)Widziałem z Nestofa z drewnianymi okładkami i całkiem przyzwoicie wyglądał na pierwszy rzut oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 Na pierwszy rzut oka tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 Wszystko zależy od tego, czego kolega oczekuje. Akurat te niemieckie nie są bardzo drogie, a główny problem może być z pochwą. ale chyba lepiej poszpachlować i pomalować oryginał niż bawić się w kiepskie repliki, bo ja jakoś dobrej nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 Ale po co szpachlować i malować skoro strychowce w pochwie chodzą po 150 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 A to chyba gdzieś tam u Was, bo u mnie to już za 350 trudno strychowca ładnego trafić :)A na poważnie, to nie wiadomo czego ktoś oczekuje. Skoro stanu magazynowego, to niezbędna szpachla i polerka, bo strychowiec nie przejdzie. Ja tam nie preferuje szpachlowania, ale niejaki motyl z alle... to nawet wżery na głowni potrafi zamaskować dobrym polerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokabaz Napisano 5 Luty 2017 Autor Share Napisano 5 Luty 2017 Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.