ktm garrett Napisano 25 Styczeń 2017 Autor Napisano 25 Styczeń 2017 Dobry wieczór. Proszę o identyfikację mojego znaleziska. Nie wiem z jakiego materiału jest wykonany. Bardzo cieńka blaszka, ale sztywna.
ktm garrett Napisano 25 Styczeń 2017 Autor Napisano 25 Styczeń 2017 Proszę bardzo. Jestem tu nowy próbuję załapać jak to wszystko działa. Tzn jak wklejać, zmniejszać itp.
kuba269 Napisano 25 Styczeń 2017 Napisano 25 Styczeń 2017 Ja też z początku nie wiedziałem jak i co ale idzie się połapać. A wracając do tematu identyfikacji to szczerze niewiele mi przychodzi do głowy poza tym że talerzyk jest mosiężny lub miedziany. Ale spokojnie na pewno ktoś Ci pomoże;)
kuba269 Napisano 25 Styczeń 2017 Napisano 25 Styczeń 2017 Mi przypomina podstawkę pod jakiś stary wazon , donice ale mogę się mylić.
Erih Napisano 25 Styczeń 2017 Napisano 25 Styczeń 2017 Popielniczka lub podstawka pod szklankę, taką w metalowym koszyczku.
Pytanie
ktm garrett
Dobry wieczór. Proszę o identyfikację mojego znaleziska. Nie wiem z jakiego materiału jest wykonany. Bardzo cieńka blaszka, ale sztywna.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.