Skocz do zawartości
  • 0

piasty od armaty

piterskrzek

Pytanie

Napisano

witam ,masywne sygnatur nie widze ,moze jakies male cyfry .rolnik mowil ze we wsi sa do tego kola- pelne felgi,opona lana guma ,srednica okolo 1 m. komuna czy cos ciekawszego

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z tyłu leżą rarytasy ale chyba nie chce się pochwalić;). Ciekawi mnie przedmiot w lewym górnym rogu. Leży na poprzecznej desce. Wracając do piasty. Dwa otwory od wewnętrznej części piasty to miejsce na klucz do odkręcenia. Ja bym kulturalnie zeszlifował zabezpieczenie punktowe, odkręcił przez zerwanie i pokusił się o odczyt z łożyska. Gwinty na szpilkach lewe czy prawe?
Napisano

jeszcze takie zakonczenie drewna , rolnik mowi ze to wojskowe od kolka do wiazania koni .gwinty piast niestety nie wiem czy lewe czy prawe ,jak dotre do kół to może będzie łatwiej rozpoznać przedmiot w lewym górnym rogu to ułamany bagnet a menażka wz. 50

Napisano

witam ,masywne sygnatur nie widze ,moze jakies male cyfry .rolnik mowil ze we wsi sa do tego kola- pelne felgi,opona lana guma ,srednica okolo 1 m. komuna czy cos ciekawszego

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie