Skocz do zawartości

Niemcy poszukiwani

Gość mecenas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ale na bzurze ja cie wzialem do niewoli!!! w odwet za zabicie mnie w tomaszowie!!! :P
Napisano
Zara, zara, to Was obu zabiłem? Ty Adi to chyba nie byłeś taki martwy całkowicie bo jak poprawiłem kolbą to zdrowo drgnąłeś :)))) hahaha Ale i tak nie mieliście ze mną źle, na Bzurze jednemu biegnącemu z bagnetem na mnie Polakowi strzeliłem z mausa z metra prosto w twarz, dobrze, że mu w oczy proch nie poszedł bo i ja bym miał ciepło.
Jak będziemy zdobywać bunkier przed wejściem wyrzucam mausa i wpadam do środka ze swoim P38, saperką w drugiej łapie i będę siał śmierć w środku ślepakami :)

Napisano
Uważaj Mongo żebyś nie dostał polską saperką w kolano na podejściu do transzei, bo chętnych do takiej zagrywki może być całkiem sporo...
Napisano
nastepnym razem mongo dostanie strzal z ura , ze sie nawet nie obliznie..... :))))
Napisano
Jejku, ale będzie jatka.................

Hart, ładujemy potwora na lawetę, trzeba wesprzeć chłopaków bo inaczej ich Mongo rozniesie
Napisano
I szlag trafił scenariusz skoro wszyscy mają zamiar się pozabijać...Może to i lepiej, bo będzie bardziej widowiskowo i realnie, zwłaszcza kolor krwi i ogłos łamanych kości, a przecież o to w tym wszystkim chodzi...
Napisano
suuper. w takim razie ja zamawiam futro i poroze !!!! :P
Napisano
Jeśli będziecie Łosia oprawiać w remizie to proszę: posprzątajcie po sobie...
Napisano
he he mam juz glowe sarny, cala sowe i wiewiorke. Mozna powiedziec : TERAZ ŁOS!!!.

p.s. a my z bormanem czekamy az na chmiel wpadniesz do poznania...
Napisano
Do Poznania - wpadnę - tylko muszę funduszy nazbierać...

Pozdrawiam
Łoś
  • 2 weeks later...
Napisano
Że aż zaparafrazuje pewnego wokaliste metalowego:
We'll show these motherf*****s what the reenactment really is!"
Napisano
Właśnie pakuję swoje graty i giwery, rozniosę wszystko!! :) Tylko zapomniałem o granatach a wszystkie trzonkowce leżą u Lohsego. Luftwaffe pomoże :))))))
Napisano
Oj! Luftwaffe pomogło, nieprawdaż? ;)

Ale po moim samotnym rajdzie na kopułę, dzierżąc pistolet p38, w celu wystrzelania całej obsługi schronu przez otwór - spodziewałem się co najmniej oklasków :PPP

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie