Skocz do zawartości

Niemcy poszukiwani

Gość mecenas

Rekomendowane odpowiedzi

Zara, zara, to Was obu zabiłem? Ty Adi to chyba nie byłeś taki martwy całkowicie bo jak poprawiłem kolbą to zdrowo drgnąłeś :)))) hahaha Ale i tak nie mieliście ze mną źle, na Bzurze jednemu biegnącemu z bagnetem na mnie Polakowi strzeliłem z mausa z metra prosto w twarz, dobrze, że mu w oczy proch nie poszedł bo i ja bym miał ciepło.
Jak będziemy zdobywać bunkier przed wejściem wyrzucam mausa i wpadam do środka ze swoim P38, saperką w drugiej łapie i będę siał śmierć w środku ślepakami :)

I szlag trafił scenariusz skoro wszyscy mają zamiar się pozabijać...Może to i lepiej, bo będzie bardziej widowiskowo i realnie, zwłaszcza kolor krwi i ogłos łamanych kości, a przecież o to w tym wszystkim chodzi...

he he mam juz glowe sarny, cala sowe i wiewiorke. Mozna powiedziec : TERAZ ŁOS!!!.

p.s. a my z bormanem czekamy az na chmiel wpadniesz do poznania...

• 2 weeks later...
Oj! Luftwaffe pomogło, nieprawdaż? ;)

Ale po moim samotnym rajdzie na kopułę, dzierżąc pistolet p38, w celu wystrzelania całej obsługi schronu przez otwór - spodziewałem się co najmniej oklasków :PPP

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie