mongo Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Ja nigdy nie ginę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 ale na bzurze ja cie wzialem do niewoli!!! w odwet za zabicie mnie w tomaszowie!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Kurde, mnie Mongo w Tomaszowie dobijał a tu prosze, teraz będziem Kameraden :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Zara, zara, to Was obu zabiłem? Ty Adi to chyba nie byłeś taki martwy całkowicie bo jak poprawiłem kolbą to zdrowo drgnąłeś :)))) hahaha Ale i tak nie mieliście ze mną źle, na Bzurze jednemu biegnącemu z bagnetem na mnie Polakowi strzeliłem z mausa z metra prosto w twarz, dobrze, że mu w oczy proch nie poszedł bo i ja bym miał ciepło. Jak będziemy zdobywać bunkier przed wejściem wyrzucam mausa i wpadam do środka ze swoim P38, saperką w drugiej łapie i będę siał śmierć w środku ślepakami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Mongo, będę miał na Ciebie oko. Nie zdążysz podbiec:))))) Twój hełm się nadal błyszczy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Uważaj Mongo żebyś nie dostał polską saperką w kolano na podejściu do transzei, bo chętnych do takiej zagrywki może być całkiem sporo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 ja wpadne nozem FJ :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 a pozatym to kto wymyslił to wpadanie jak my to mamy wysadzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 nastepnym razem mongo dostanie strzal z ura , ze sie nawet nie obliznie..... :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 ty ty ty my mamy Panzerschrecka więc sie hamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 W 1939???? A Mongo jak się będziesz rzcuał dostaniesz z kolby i po sprawie :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 Jejku, ale będzie jatka.................Hart, ładujemy potwora na lawetę, trzeba wesprzeć chłopaków bo inaczej ich Mongo rozniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 I szlag trafił scenariusz skoro wszyscy mają zamiar się pozabijać...Może to i lepiej, bo będzie bardziej widowiskowo i realnie, zwłaszcza kolor krwi i ogłos łamanych kości, a przecież o to w tym wszystkim chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 I Łoś też tam będzie :-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 suuper. w takim razie ja zamawiam futro i poroze !!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 Dla Ciebie Adi - zawsze ;-) Yhy yhy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 Jeśli będziecie Łosia oprawiać w remizie to proszę: posprzątajcie po sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 he he mam juz glowe sarny, cala sowe i wiewiorke. Mozna powiedziec : TERAZ ŁOS!!!.p.s. a my z bormanem czekamy az na chmiel wpadniesz do poznania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 Do Poznania - wpadnę - tylko muszę funduszy nazbierać...PozdrawiamŁoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 Coś czuje że bez Flak 88 się nie obejdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Że aż zaparafrazuje pewnego wokaliste metalowego:We'll show these motherf*****s what the reenactment really is!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Właśnie pakuję swoje graty i giwery, rozniosę wszystko!! :) Tylko zapomniałem o granatach a wszystkie trzonkowce leżą u Lohsego. Luftwaffe pomoże :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Naszczęście ja wziąłem 2 granaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Oj! Luftwaffe pomogło, nieprawdaż? ;)Ale po moim samotnym rajdzie na kopułę, dzierżąc pistolet p38, w celu wystrzelania całej obsługi schronu przez otwór - spodziewałem się co najmniej oklasków :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 no ja lasek padających u stop po tym jak rozpieprzylem tą waszą kolorową kopółkę i opryłem ją bojówką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.