Strojek Napisano 23 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2016 Witam jakby ktoś się gdzieś chciał wybrać między świętami a sylwestrem poplenerować to proszę o kontakt.Preferowany teren na południe od Breslau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2016 Share Napisano 23 Grudzień 2016 To jeszcze nie wszystko tam wykopane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Grudzień 2016 Share Napisano 23 Grudzień 2016 Bjar- na, bliskie, południe od Wrocławia masz np kilka stanowisk z brązu...Co jest, na południe od Breslau... to trudno stwierdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 23 Grudzień 2016 Share Napisano 23 Grudzień 2016 Na PO-łudnie od Breslau jest złoty ciapong. Może warto kopać?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strojek Napisano 24 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2016 Jeszcze po drugiej jest co zbierać trochę rozkminek i wszystko się znajdzie.Co do stanowisk nie interesują mnie.Jakby ktoś chciał polatać za drugą proszę o kontakt.Pozdrawiam i Wesołych Świąt forumowiczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enus89 Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 Może w środę, ktoś chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strojek Napisano 26 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2016 Myślę,że środa też wchodzi w grę tylko rano bo po południu muszę być w Breslau już jak coś proszę o email to może coś ugramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex303 Napisano 27 Grudzień 2016 Share Napisano 27 Grudzień 2016 Witam. Mieszkam na południe od Breslau i znam tutejsze rejony. Jestem chętny na wspólny wypad. Mam czas do piątku także jakby ktoś chciał tu pokopać to niech piszę, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek85 Napisano 13 Marzec 2017 Share Napisano 13 Marzec 2017 Cześć, jeżeli to dalej aktualne, to bardzo chętnie wybiorę się na wspólny wypad w okolicach Wrocławia. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodih Napisano 28 Kwiecień 2017 Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Witam, czy jest ktoś chętny na wspólny wypad w najbliższą niedzielę lub poniedziałek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enus89 Napisano 2 Maj 2017 Share Napisano 2 Maj 2017 Witam, kolego może na środę się ustawimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.