jswiadek Napisano 25 Listopad 2016 Autor Napisano 25 Listopad 2016 Witam, jestem nowym użytkownikiem forum. Chciałbym zasięgnąć opinii szanownych państwa na temat papierośnicy, którą mam okazję nabyć. Z góry dziękuję za pomoc i wszelkie komentarze.Pozdrawiam serdecznie.
jswiadek Napisano 25 Listopad 2016 Autor Napisano 25 Listopad 2016 Witam, jestem nowym użytkownikiem forum. Chciałbym zasięgnąć opinii szanownych państwa na temat papierośnicy, którą mam okazję nabyć. Z góry dziękuję za pomoc i wszelkie komentarze.Pozdrawiam serdecznie.
Hebda Napisano 25 Listopad 2016 Napisano 25 Listopad 2016 lipa aż oczy boląChyba że w zestawie zegarek z adolfem:)
fuks_ag Napisano 25 Listopad 2016 Napisano 25 Listopad 2016 nabyć zawsze możesz za 30pln a może mniej...
Pytanie
jswiadek
Witam, jestem nowym użytkownikiem forum. Chciałbym zasięgnąć opinii szanownych państwa na temat papierośnicy, którą mam okazję nabyć. Z góry dziękuję za pomoc i wszelkie komentarze.
Pozdrawiam serdecznie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.