plr78 Posted November 22, 2016 Author Share Posted November 22, 2016 Mam zapytanko, spotykałem się na forum z informacjami że zakupy internetowe niosą ryzyko wizyty smutnych (a przynajmniej poważnych) panów. Że niby tam sprzedający opylił coś nielegalnego to sprawdzają wszystkich klientów. Czy takie ryzyko niosą też zakupy w sklepach renomowanych , istniejących od lat? Nie żebym panicznie się tego obawiał, ale niedzielę to ja lubię mieć dla siebie. Pytanie drugie : czy już mam paranoję? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berek Joselewicz Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Najgorsze allegro chyba , ogólnodostępne, ludzie wszystko potrafią wystawić. Poza tym jak Policja już u kogoś jest to sprawdza kompa i na pewno ogląda konto na allegro.Paranoi nie masz- trzeba być ostrożnym.Ja miałem wizytę bo u kogoś znaleźli dowód nadania przesyłki sprzed przeszło 2 lat wcześniej. Nie pamiętałem ani sprzedającego ani co kupiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.