matrix14xxx Posted November 14, 2016 Author Share Posted November 14, 2016 Na dobry początek tygodnia http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35751,20971459,policja-daje-bron-w-prezencie-muzeum-militariow-zyskuje.html#BoxLokKrajLink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leuthen Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Wiadomość dla wielu może nowa, ale na ten przykład ja o przekazywaniu broni przez policję Muzeum Militariów we Wrocławiu dowiedziałem się już 2,5 roku temu, odbywając tam staż ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IdeL Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Ja wiem, czy to takie pozytywne? Należy mieć na uwadze,że za częścią tych darowizn" stoją ludzie nękani przez smutasów o szóstej rano, przetrzepani w przesłuchaniach i rewizjach. Ponadto należy wątpić, że choć promil tych ludzi, którzy to odnaleźli dostali jakiekolwiek podziękowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuki Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Podziękowania ale w formie wyroku...dostali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Hm. I tak oddają? Nie mają tam żadnego kolekcjonera w milicji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrix14xxx Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Najważniejsze że nie poszły na wsad do wielkiego pieca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IdeL Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Nigdy nie szły. Tzn. szły - oficjalnie i formalnie. :>Niejeden policmajster ma lepsze eksponaty niż niejedno muzeum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Tak jak pisze IdeL - takie rzeczy nie idą do hut. Spokojnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.