matrix14xxx Napisano 14 Listopad 2016 Autor Share Napisano 14 Listopad 2016 Na dobry początek tygodnia http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35751,20971459,policja-daje-bron-w-prezencie-muzeum-militariow-zyskuje.html#BoxLokKrajLink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leuthen Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 Wiadomość dla wielu może nowa, ale na ten przykład ja o przekazywaniu broni przez policję Muzeum Militariów we Wrocławiu dowiedziałem się już 2,5 roku temu, odbywając tam staż ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 Ja wiem, czy to takie pozytywne? Należy mieć na uwadze,że za częścią tych darowizn" stoją ludzie nękani przez smutasów o szóstej rano, przetrzepani w przesłuchaniach i rewizjach. Ponadto należy wątpić, że choć promil tych ludzi, którzy to odnaleźli dostali jakiekolwiek podziękowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 Podziękowania ale w formie wyroku...dostali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 Hm. I tak oddają? Nie mają tam żadnego kolekcjonera w milicji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 15 Listopad 2016 Autor Share Napisano 15 Listopad 2016 Najważniejsze że nie poszły na wsad do wielkiego pieca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 15 Listopad 2016 Share Napisano 15 Listopad 2016 Nigdy nie szły. Tzn. szły - oficjalnie i formalnie. :>Niejeden policmajster ma lepsze eksponaty niż niejedno muzeum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Listopad 2016 Share Napisano 15 Listopad 2016 Tak jak pisze IdeL - takie rzeczy nie idą do hut. Spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.