Skocz do zawartości

Zima

krist60

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chyba już w tym roku koniec wypadów ,bo sypnęło śniegiem przynajmniej w Małopolsce a jak jeszcze dosypie to fatalnie z lataniem a czy moze ktoś uważa inaczej?
Napisano
Przyjdźie odwilż i śnieg wsiąknie. A szukanie w śniegu pomimo tego że ręka odpada po 20 min. ma same plusy. Przeszukana trasa sama się rysuje, albo przy 50cm tafli śniegu nawet temp.-15 łąki nie zamraża :D
Napisano
nie moja wina że prostej rzeczy nie rozumiesz a to zwykła sprawa spadł śnieg i ograniczył nasze działania i możliwosci jedni sobie z tym radzą lepiej inni gorzej czy to takie trudne do zrozumienia napisałem konkretnie w Małopolsce
Napisano
O jakiś ty do przodu... no no... spadł to spadł co za różnica jak dla ciebie 5cm śniegu jest problemem to zacznij zbierać znaczki... jak lamentujesz i doradzasz się z powodu śniegu i czekasz na co? Aż ci ktoś błogosławieństwo da i powie tak idź kopać.... litości...
Napisano
koleżkop Gniewko czy jak Ci tam ,jak masz problem z emocjami to nie tutaj wiec daj sobie na wstrzymanie albo szukaj odpowiedniej poradni
Napisano
Gościu na ty to autobus nie staje... nie jestem twoim koleżką, tak to możesz się zwracać na podwórku do swoich obszczymurków... kompanów... nie do mnie...
Po prostu frajerski wątek nic nie wnoszący do forum...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie