Skocz do zawartości

Nowy Deus DPR 600

emisoo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pojawiła się nowa zabawka od XP częstotliwość od 15 do 63 khz

http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=4043
Napisano
Dziwne... nieznana firma Depar z 40 letnią historią, z siedzibą w Dubaju, Chinach i Etiopii. No i ta cena 680 dolarów za pełny zestaw z torbą itp, podczas gdy cena standartowego Deusa jest o ponad 1000 dolarów wyższa.(???).
Napisano
Mi się wydaje, że to klon firmy XP z przeznaczeniem do poszukiwań złota. Dlatego wyspecjalizowane przeznaczenie - sprzęt wysokoczęstotliwościowy do poszukiwań samorodków - raczej w Europie nie znajdzie zastosowania.
Napisano
Termin multifrequency" jest zarezerwowany dla detektorów, które pracują na kilku f symultanicznie/równocześnie.

Nowy detektor XP ma przełaczane f - do wyboru + sfifts.

Jakiekolwiek roszczenia ML do XP są raczej bezpodstawne.

TAKTYK
Napisano
Cena 680 dolarów jest ceną bez VATu. Depar DPR 600 nie ma opcji słuchawek bezprzewodowych i ma uproszczony wysięgnik. Produkt wyłącznie na Afrykę i Azję, wersja dla innych państw posiadających złoto rodzime ma wyjść w przyszłym roku i z pewnością będzie droższa. Z moich wcześniejszych doświadczeń mogę powiedzieć, że wykrywacze na samorodki nie sprawdzały mi się do typowych poszukiwań monet, artefaktów, biżuterii.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie